Torsdag

Sitter hemma och kollar på en film. Väntar på att karln ska komma hem ifrån jobbet :)

Idag har det vare fullt ös hela dan ! Hämtade Sandra på förmiddan så åkte vi till systemet, vart en hel del gott :)
Sen åkte vi ner till pappa en sväng sen åkte vi iväg till Anna :) Då vart lite Latte och lite snack. Sen skjutsade jag hem Sandra för att hon skulle tvätta :P Så jag drog med mej Anna till jobbet för lite fika, fikar alltid på jobbet när jag är ledig. Vet faktiskt inte riktigt varför lite terapi tror jag, skönt o bara sitta där o inte behöva jobba :P Hehe Nä men sen drog vi hem till mej började städa lite inför imorgon :) Har hunnit tvätta lite oxå .

Imorgon är det dax för att jobba igen. Men är ledig på Lörda iaf :)

Nähä ska väl fortsätta med min film.

Solong :)

Onsdag

Jaha då va man hemma igen då :)
Tur att man åker ner på Månda igen länktar redan ! Just nu sitter jag och kollar på Blade har kollat på två av dom och ska börja med den 3e alldeles strax, men vad jag kan minnas så var dom bättre förr, men det va då det ! Kanske börjar bli lite för gammal. Hmm aja kollar gör jag ju :P

Idag har det vare fullt upp, jobbade 6-16 sen kom jag hem o hittade min karl under en golf :P Sen när vi hade gjort iordning oss lite så åkte vi till hans lilla syster som fyller 18 :):) Vart en massa tårta så har ganska ont i magen nu :P Men det va det värt :)

Imorgon äre oxå fullt upp, alltid fullt upp när jag ska va ledig. Ska hämta min mupp mupp kl 11 så ska vi till systemet och till Uffes inhandla lite till midsommar och till nästa vecka. Sen ska jag försöka få in ett besök till Regina och sen ska jag försöka klämma in Anna en sväng där oxå, sen ska jag diska och städa så att det kan komma folk på Freda. Inte så kul om det är bombnedslag. Men det går nog ganska fort iaf :)


Näha ska väl kanske göra någon macka eller två till min onda mage :P

Just ja första doppet vart avklarat igår ! :) Nice.

Jag och Sandra badade eller rättare sagt Sandra badade min rygg med en vattenkanna och smart som hon är står hon längst ute på bryggan, och om hon känner mej rätt så kan man inte göra så o slippa undan ostraffat :P Så jag reste mej upp lite o tog i allt jag orkade o puttade i henne. Men är hon såå dum så får hon skylla sig själv :P:P Slutade med att jag oxå hoppade i dock självmant :P:P
Sen vart det en massa bad, simmade med Gustav oxå. Han är så duktig !

Nehe köket kallar :P

Solong :)

Natt Natt

Jag har kommit på att det inte är så bra o jobba stängning ! Klockan är nu i skrivande stund 03:48 jag ska gå upp vid 09:30 men det är inte det värsta ! Jag har dessutom beställt käder så här på kvällskvisten ! Inge bra men jag skyller på att jag är för trött o att jag inte kan tänka rätt :P Det låter väldigt bra !

Och dom som känner mej förstår nog hur trött jag är när jag skriver att jag precis har beställt en Puma tjocktröja haha Men den va såå snygg äger inga märkes kläder, har alltid vare för snål för det och har aldrig haft något behov av att ha det. Men nån gång måste va den första :)

Snart bär det av till stugan :D:D Fiska o färga håret står på schemat :P Sen blire nog någon öl eller två !

Just ja kom på att jag faktiskt äger en märkesgrej ! Ett par Addidas eller Adidas mjukisbyxer som jag har ärft efter mamma inte illa ! ;)

Nä nu måste jag sova innan jag hamnar på CDON, annars kan den här kvällen bara sluta på ett sätt o det är illa !


Solong :)


Sista kvällen !

Såå skönt att det är Söndag ! Sista stängningskvällen o det kommer att gå riktigt fort :) Jag bara vet. Men det kommer nog gå lite sakta eftersom jag vill att det ska vara imorgon :P Imorgon blir det en tripp till Playa Dela Godegård :) Med min mupp min pung och min älskade lilla Gustav :) Men måste hem på Tisdag igen, jobbet kallar !

Veckan som kommer har jag nog sommarens bästa vecka, Ledig Mån & Tis jobbar Ons ledig Tors jobbar Fred Ledig Lörd jobbar Sönd Sen har jag seemester :D:D:D:D En heel vecka då blir det stugan i 4 dagar sen blir det Skövde :) Och i Skövde ska vi hitta på en massa skoj eller hur Katta :P

Nää dax o göra nått åt det här, dricka upp kaffet ta en cigg sen är det väl typ dax o åka till jobbet !


Solong :)



Cortney





Här har ni Cortney

Fredag

Underbara Fredag om man hade vare ledig :P Sitter ute i solen o dricker en massa kaffe, kedjeröker lite o skriver ett blogginlägg ! Det är ju inte varje dag ! Vet inte riktigt vad man ska skriva är inte så bra på det här ! När jag kom hem igår så hade Tobbe köpt nya utemöbler :) Jätte fina vet inte riktigt vart dom ska stå bara. Får väl flytta runt dom tills det känns bra ! Ska snart dra iväg till mormor på lite Fredasfika innan jobbet. Funderar på o ta en sväng i Cortney :) Min underbara bil! Jag överdiver inte när jag säger att jag är kär i den bilen :) Underbar underbar underbar ! Annars är det väl inte så mycket mer jag kan skriva tror jag. Jo det blir stugan mån-tis :):) Skulle kunna bosätta mej där nere ! Underbart underbart ! Väldigt bra ord som jag använder hela tiden. UNDERBART ! Hahaa Näpp nu ska jag lägga in lite bilder på datorn sen ska jag försöka vakna till liv ! Solong :)

RSS 2.0