Hemma dag ^^

Äntligen här igen, har vare väääldigt dålig på att skriva . .
Semestern är slut, den va helt underbar! Stugan o en massa öl ;)

Idag har jag vare med Sandra handlat blommer, så nu äre fint på ballkongen ;)
Va te Uffes oxå :P Sällan. . . .

Har igentligen inget att skriva här just nu ska väl gå ner o ta upp den sista tvätten diska lite kanske, imorgon blire jobbet igen då. .

Just ja på Freda blir det stugan med Natta o Sandra ^^ Heeela helgen ;)



Vad skulle jag göra utan dej ?

Tycker om dej gubben

Hela veckan

Ja den här veckan har varit intressan :P

Man kan kalla det för en djurvecka nere i stugan .

Det började med att våra älskade fiskar va borta, våra trogna husdjur där nere, men det gick väl 1 till 2 dar (O en massa mackaroner) Så kom dom tebax, men med en massa fiskar vid bryggan så betyder det att våran lilla gädda oxå kommer tebax o han/hon är inte så liten längre!!! Usch jag kommer inte att bada !

Sen en kväll så gick mamma o Johanna ut med hundarna o jag fick va kvar med Gustav.
Helt plötsligt så brakar det i skogen brevid stugan, det brakade o knakade plums sa det tillslut, då va det en liten älg som va badsugen, inte för att han va så liten men men , :P Han hoppade i o simmade rätt över sjön, och om en älg vågar så vågar väl jag,!

Sen åkte Johanna och Gustav hemmåt, så jag o mamma vart helt ensamma, o utan en liten pojke som springer runt så kommer ormarna fram!!! Gick upp på morgonen o skulle njuta av en kopp kaffe o en cigg, satt där i min ensamhet så ser ja helt plötsligt två snokar som ligger o solar, hmm jag vart ju inte direkt förvånad, dom va där förra året med, men senare på dagen så va det inte bara 2 huvuden som stack upp utan 4, jag är inte speciellt ormrädd men när det börjar bli så många är det lite äckligt !!!!
Så va det min tur o diska, vi har en diskho men vattnet ifrån den går ner i sjön så när jag va klar så tömde jag ur vattnet o skulle kolla så att det inte va stopp i röret, så jag gick ner till kajjen helt plötsligt så ser jag nått som ringlar vid mina fötter, reaktionen va skrik o hopp, blää men det va bara en kopparorm, som tur va :P

Det sista djuret som höll på att skrämma ihjäl mej va nått mycket värre!!!!
Skulle ut o borsta tänderna där på kvällen när det hade blivit lite mörkt, går o hämtar tandborsten börjar borsta, helt plötsligt ser jag nått i ögonvrån kommer flygande imot mej nuddar mej på ryggen, när jag upptäcker att det va en fladdermus så vart det ett väldand liv! Usch !

Det va min vecka ! Men den har varit underbar :D:D:D

På lörda blire Västerås Big Power Meet !!
Fy fan va roligt :):)
  


Regina ska köra ^^
Det ska bli asroligt, 

Nää då va det dax att packa igen då, det blir stugan ett par dar te ^^

Solong ;) 

RSS 2.0