Torsdag

Ligger just nu i sängen o tänkte sova lite :) Jobbar 6-16 imorgon och sen ska jag åka heem :D Vi får väl se va helgen har att erbjuda :) Men de blir nog bra! Nä nu säger jag god natt :)


Typ Söndag

Ligger i sängen och försöker sova det går väl sådär känner att den underbara över tröttheten har kommit :P Imorgon natt är de dax att åka hem igen :) Sköönt. Börjar bli jäklans kallt ute oxå. Första gången i år ja fick skrapa rutan, o så lyckas jag alltid tappa bort min bilskrapa o då är de ju perfekt o ha ett gammalt cd fodral liggandes:P Nä ska försöka övervinna över tröttheten nu! God natt! Hej hej

Lördag

Jaha då va de Lördag :) Bara två stängnigar kvar. Just nu sitter jag och försöker njuta av en god kopp kaffe :) Kaffe är nog den bästa uppfinningen någonsin! Imorgon natt är de dax o åka hem igen :D Och på Måndag ska jag fika med Jossan. Nä har väl inte så mycket mer o skriva om. Solong

Fredag

Jaha då va de Fredag. Sitter i soffan och har Greys Anatomy koma :P Hatar när man köper boxar för jag kommer inte ifrån soffan :P Snart dax för Dalarna har den så kallade stängningshelgen ! Åker hem på Sönda natt igen :) Och på Tisdag är de dax för årets älgjakt. Får se hur det går har lärt mig att jag ska hålla mig ifrån slakthuset :/ Nä nu måste jag försöka ta mej upp från soffan o diska eller nått :P Solong! 

Onsdag

Sitter hemma och funderar på vad man ska hitta på idag. Skulle behöva tvätta och städa men tänkte börja med det lite senare. Hundarna är här :) De är såå mysigt och vakna på morgonen med två kel sjuka vovvar :) Vi har varit ute och gått iaf :) Funderar på om man ska åka ner till Värkstan och hälsa på pappa :) Ja detta är mitt jätte intressanta liv.

Solong


Söndag

Just nu har jag lite Dala ångest. Ska åka upp ikväll igen men skulle hellre ligga kvar hemma med min Karl,men plikten kallar :P Åker ju hem igen på Tisda natt :) Igår va de väldigt trevligt vi åkte terrängbil i skogen och badade badtunna :) Åka terrängbil va ganska intressant :P Vi skulle köra över ett nerfallet träd och jag flög som en vante :P Hahaa roligt som bara den. Sen vart de badtunna varmt och skönt :) nä nu ska jag tvätta min bil så att den blir fiiin :)

Solong


Lördag

Jaha då va man hemma igen :) Dagen består av städning, tvättning med en massa Volbeat till :P Srn blir de nog lunch med mamma o ikväll ska vi till Sofie o Walter. Vi ska bada badtunna o dricka lite öl :) Nice! Ska bara försöka komma igång är då jäkla seeg. Ska antagligen till Ellie o få masage också :).


Solong


RSS 2.0